Med vinteren lige om hjørnet skal de lange underbukser, vinterjakken og uldsokkerne findes frem. Men er uldsokkerne lidt hullede og de lange underbukser lidt udvaskede? Her kommer vi med nogle investeringer der giver dig ro i maven når vinteren nærmer sig.

Sweateren over alle sweatere – Islænderen

Måske er den ikke den mest moderigtige sweater på markedet, men den islandske uldsweater er den ukronede konge af vinterhalvåret. Med dens ikoniske design og fantastiske varmegenskaber har den helt sikkert en plads i din garderobe. Er du vant til at købe den billige sweater her og der, så kan prisen på 1000-1500 kr. godt lyde lidt for dyr til dine behov. Men udover at være exceptionel til jobbet, så er den også af så god kvalitet at den holder i årtier, hvis den bliver passet godt på. Følger man anvisningerne vil den ligge i vinterkassen eller hænge stolt i garderoben år efter år, og være den perfekte kompagnon til de iskolde januardage. Under vinterjakken, eller som yderste lag på en lun morgen, er den vores klare prioritet for denne sæsons investering.

Vinterstøvlerne der kan klare alt

Så snart vinteren for alvor banker på kan cykelturen eller den gode gåtur hurtigt have samme problem. Kolde tæer. Der skal ikke mere til end 10 minutter ude på stien, før man begynder at vinke farvel til følelsen i ens fødder. Men det er også klart, hvis du stadig har dine sneakers eller andre overgangssko på. De forsøger at lufte en smule ud, og inviterer derfor den kolde luft lige ned til dine fødder.

Skal man sikre sig varme fødder time efter time, så er der to veje at gå. Slentrer man ned af Vestergade i sin fine jakke og performance bukserne, så er Chelsea støvlerne den perfekte tilføjelse til looket. Udover at være godt varme, så er deres design perfekt til at holde vinterluften ude, og give dig det ekstra ‘pep in your step’ du har brug for. Deres høje sider lukker kulden ude, mens den lille hæl giver dig lidt ekstra selvtillid på vej mod brugsen eller på arbejde.
Er du en udendørstype, der camper, går på jagt eller blot har brug for lidt ekstra lag, så er den klassiske vinterstøvler et godt bud. Den er oftest udstyret med for og en behagelig sål, så du kan bruge flere timer i den danske natur, uden at gå ned på varmen. Par den med islandssweateren, og du er pakket godt ind fra top til tå. Så kan vinteren bare komme an.

Et par behagelige vinterstøvler og en kvalitetssweater kan godt komme op og nærme sig de 2500 kr. Har du svært ved at finde plads i budgettet blandt stigende elregninger og dyre indkøb, så kan et minilån eller kviklån være en god mulighed for at komme vinteren i møde. En sådan investering kan spare dig for mange dårlige sweatere og slidte par sko i fremtiden.

Under vinterjakken, eller som yderste lag på en lun morgen, er sweateren vores klare prioritet for denne sæsons investering.  Foto: ABW

Sider2022