En aften i krimiens tegn

Mød forfatterparret Janni Pedersen og Kim Faber.

Kom med ind i krimiland med det kendte forfatterpar Janni Pedersen og Kim Faber, når de mandag den 14. november kl. 19.00 kommer til Kalundborg hallen og afholder foredrag.

Parret er begge journalister, Kim Faber fra Politiken og Janni Pedersen fra TV 2. I marts 2019 debuterede de med krimien ’Vinterland’ – en stærk, medrivende og anmelderrost roman om ondskab, ensomhed og magtesløshed i et Danmark, der er ved at fryse til. I maj 2020 udkom efterfølgeren ’Satans Sommer’, hvor vi endnu engang følger politikommissær Martin Juncker og Signe Kristiansen.

Til foredrag vil parret fortælle om deres krimiserie, herunder den helt nye krimi. Janni Pedersen og Kim Faber har begge mange års erfaring som journalister og har i arbejdet med bøgerne ikke mindst trukket på Jannis store kendskab til politiarbejde, retssager og terrorbekæmpelse. De to fortæller om, hvordan de arbejder i spændingsfeltet mellem virkelighed og fiktion, om hvordan man bygger troværdige karakterer op – og om hvordan det er som par at arbejde så tæt sammen om noget, hver især lægger så meget hjerteblod i.

Arrangører er Biblioteksklubben og LOF – Nordvestsjælland, der i fællesskab har ønsket at sætte fokus på krimi-genren.

Billetter købes via Kalundborg biblioteker eller LOF Nordvestsjælland via www.kalundborgbib.dk under “det sker” eller hos https://lof.dk/nordvestsjaelland

Pressefoto