I Vor Frue Kirkes historiske rammer sættes fokus på ”det gode liv”, når præst, forfatter og debattør Kathrine Lilleør inviterer til foredrag og samtale om livets store spørgsmål.

Med sin baggrund fra det etiske råd og fra sit mangeårige virke som sognepræst, er man garanteret en oplysende, dybsindig og hjertevarm oplevelse i Vor Frue Kirkes smukke og historiske rammer. Værterne på aftenen er Vor Frue Kirkes menighedsråd og Biblioteksklubben. Arrangementet finder sted den 17.januar 2024, fra kl. 19 – 20.30.

Find billetter på www.kalundborgbib.dk.

Kathrine Lilleør tager os med ud på en rejse ind i os selv, når hun skarpt og dybsindigt folder tilværelsens mening ud på den helt store klinge. For hvad er det gode liv, spørger hun; hvordan håndterer vi livets store spørgsmål; hvad giver os værdi og hvordan indgår vi i det samfund, den kultur og den verden vi lever i, på bedst mulig måde? Alt dette vil hun denne aften belyse og med indsigt og vid gøre os klogere på.

Under foredraget vil vi få fornøjelsen af at høre organist Christian Fogh Hauskov akkompagnere os alle, når vi i løbet af aftenen i fællesskab synger salmer i det smukke kirkerum.

Det bliver en aften fyldt med stemning, eftertænksomhed, nysgerrighed og fællesskab.

Læs mere om arrangementet på www.kalundborgbib.dk under ”det sker” eller hør mere hos personalet i biblioteksafdelingernes bemandede åbningstid.

Prisen pr. billet er 100 kr.