Har du prøvet at rejse til Rusland, Kina, Indien, Tanzania og Australien på én dag? Nej, vel? Men det kan du opleve nu. Find eventyrlysten frem, og tag med på en musikalsk opdagelsesrejse rundt om jorden sammen med Katrine og Den 8. Himmel.

Tirsdag d. 4 juli 2023 inviterer Kalundborg Biblioteker, for anden gang i denne sæson, publikum med i Den 8. Himmel. Denne gang skal I med eventyrlige Katrine på jordomrejse, inspireret af Katrines egne oplevelser og rejser! Koncerten er fra 10:30-11:15 og foregår i Klosterparken lige bag Kalundborg Gymnasium.

Find dit pas frem og pak rejsekufferten, for nu skal I på eventyr! Med udgangspunkt i bogen ”Jorden rundt med Katrine”, har Katrine også udgivet et album med samme titel, og hun er klar til at tager jer med rundt i verdens lande igennem musikken.

Med på scenen har Katrine to dygtige professionelle musikere, som spiller op til fest og farver – og Katrine vil underholde med sange og musik fra hele verden.

Så kom med på en sjov, eventyrlig og musikalsk fortælling om pruttende pandaer, Mongoliets nattehimmel og livet under vandet.

Koncerten er for de 3-10-årige og deres voksne og alle dem, som har et eventyrligt sind og et rejselystent hjerte!

Billetterne koster 30 kr. og kan enten købes via Kalundborg Bibliotekers hjemmeside www.kalundborgbib.dk eller i døren.

Pressefoto ”Jorden rundt med Katrine”