Kom og vær med, når Kalundborg Biblioteker og Svebølle Biblioteksgruppe inviterer Finn Nørbygaard, en af Danmarks mest erfarne og populære komiker, indenfor til et spændende og underholdende foredrag omkring humor.

Torsdag den 25. januar 2024 kl. 19:00 på Svebølle Kvik Bibliotek i Svebølle Aktivitetscentre har du mulighed for at få en aften fyldt med latter og humor, når Finn Nørbygaard tager

Pressefoto Finn Nørbygaard

deltagerne med på en humoristisk rundrejse.

Finn Nørbygaard har i mange år arbejdet med humoren og i dette foredrag giver han en række eksempler på, hvordan han egen fascination af humoren har udviklet sig og ændret sig gennem årene. Humoren er et forunderligt væsen der har latter som mål. Humoren kan være spids, provokerende, pjattet, venlig eller ligegyldig. Med sit skarpe og originale humoristiske talen, vil Finn Nørbygaard blandet andet komme ind på hvordan humoren fungerer i reklamer samt hvad latteren udløser af livsgivende processer i kroppen.

Kunne du tænke dig at være med til aftens arrangement, så kan billetterne købes via Biblioteksets hjemmeside kalundborgbib.dk under ”det sker” eller hos bibliotekspersonalet i den betjente åbningstid. Prisen er 195,- kr. medlemmer af biblioteksklubben. Normalpris 210,- kr.

Er du endnu ikke medlem af Biblioteksklubben kan du læse mere her: www.kalundborgbib.dk/klub

Aftens arrangement sker i samarbejde med Svebølle Biblioteksgruppe.