Kom og vær med, når Liv i Forsamlingshusene åbner dørene i Svallerup Forsamlingshus til en musikalsk aften sammen med Hula Hula. Det bliver en aften fyldt med alle de kendte og elskede numre fra Bamses skønne musik.

Det er onsdag d. 22. februar 2023 kl. 18:00-22:00 i Svallerup Forsamlingshus, at du har mulighed for at opleve Danmarks fedeste tribute til Bamses musik. Aldrig har du hørt noget, der rammer så tæt på originalen. Der er virkelig smæk(buks) på når Hula Hula-drengene tygger sig igennem de mange hits som Bamse har givet os gennem tiden.

Hula Hula er ikke bare et tribute band der rammer Bamses Venner godt, de har også studeret, hvordan Bamse selv lavede sjove versioner af sine fantastiske numre.

Dette implementerer de også i repertoiret, når de spiller live. Det gør Hula Hula meget levende og til en unik konstellation, som er en sand hyldest til en af Danmarkshistoriens største popsangere gennem flere årtier.

Har dette arrangement vakt din interesse, så skal billetterne være i hus senest torsdag d. 16. februar 2023. Billetterne kan købes ved at ringe til 24847067 eller skrive til svallerupforsam@gmail.com – betalingen sker via mobilepay på 37712. Prisen pr. billet for koncert og fællesspisning er 300,- kr. Fællesspisning starter kl. 18:00 og koncerten går i gang kl. 19:30. Det vil være muligt at købe drikkevarer, og i pausen kan der købes kaffe, te og kage.

Læs mere om Svallerup Forsamlingshus her: www.svallerupforsamlingshus.dk

Fakta om Hula Hula:

Hula Hula består af:
• Michael Kratz: Sang,
• Allan Ringgaard: Keyboards & Kor
• Claus Sigmann: Guitar & kor
• Brian Lauridsen: Bas & kor
• Claus Winther: Trommer

Derudover er Hula Hula aktuelt nr. 1 på Danmarks Radios Dansktoppen med deres eget nummer ”Gå Aldrig Tilbage Til En Fuser”. Det er dog ikke egne numre der er i fokus, når Hula Hula fyrer den af på scenerne rundt i landet. Det er naturligvis Bamses repertoire der bliver præsenteret på fornemmeste vis.