Musik og fællesspisning i Gl. Svebølle Forsamlingshus:
Hula Hula – Danmarks fedeste hyldest til Bamses musik!

Er du da fuldstændig Vimmersvej? – Aldrig har en lille båd gynget så meget!
Mød Hula Hula, der kalder sig Danmarks fedeste hyldest til Bamses musik, når de fredag den 6. maj spiller op til fest i Gl. Svebølle Forsamlingshus.

Hula Hula er Danmarks fedeste tribute til Bamses musik, og aldrig har du hørt noget der rammer så tæt på originalen. Der er virkelig smæk(buks) på drengen når de tygger sig igennem de mange mange hits gennem tiden. Hula Hula er ikke bare et tribute band der rammer Bamses Venner godt, de har også studeret hvordan Bamse selv lavede sjove versioner af sine fantastiske numre. Dette implementerer de også i repertoiret, når de spiller live. Det gør Hula Hula meget levende og til en unik konstellation, som er en hyldest til en af Danmarkshistoriens største popsangere gennem flere årtier.

Derudover er Hula Hula aktuel på Danmarks Radios Dansktoppen med deres eget nummer ”Gå Aldrig Tilbage Til En Fuser”. Det er dog ikke egne numre der er i fokus, når Hula Hula fyrer den af på scenerne rundt i landet. Det er naturligvis Bamses repertoire der bliver præsenteret på fornemmeste vis.

Aftenen begynder med spisning kl. 18.00 og kl. 19.30 går bandet Hula hula på scenen. Pris er 300 kr. og billetter købes via Gl. Svebølle Forsamlingshus på tlf.: 25 80 07 01
Arrangementet er støttet af ”Liv I Forsamlinghusene”, og der kan læses mere om arrangementet på www.kalundborglif.dk

Pressefoto