“Vi serverer kaffen og tager dig på en rejse ind i litteraturen.

Der er ikke noget bedre end at forsvinde ind i litteraturen og dele den med andre. Dette efterår sætter vi kaffen over og inviterer dig ind til en hyggelig stund med højtlæsning og fællesskab omkring litteraturen. Kom ind og lyt, og medbring gerne strikke-/hækletøj eller andet nørkleri.

Torsdag d. 22. september kl. 10-11.30 byder litteraturformidler Maria McAllister indenfor til første højtlæsningsstund. Maria læser højt af bogen Og hver morgen bliver vejen hjem længere og længere af Fredrik Backman. Bogen tager emner som familiebånd og kærligheden til familien op og er en afsluttet fortælling ved denne højtlæsningsgang.

Herefter vil hver måned byde på hver sin oplæser med hver sin litteratur.

Hver torsdag i oktober sætter Minna Skytte fokus på norsk ø-liv og nordisk litteratur, når hun læser højt af romanen De usynlige af Roy Jacobsen. Minna er tidligere lærer og skolebibliotekar, uddannet i Guidet fælleslæsning og aktiv læser med livslang kærlighed til litteratur.

I november lægger Bente Andersen op til tanker og snak om døtre, når hun hver onsdag (på nær onsdag d. 30/11) læser højt af bøgerne Mine ord, Hvor flodkrebsene synger, Violeta og Fruen af henholdsvis Nancy Turner, Delia Owens og Malene Lei Raben. Ud over at være flittig bruger af biblioteket, så er Bente ligeledes uddannet i Guidet fælleslæsning og oplæser for børn på Ubby Bibliotek.

December er både stemningens og hjerternes tid, det sørgmodige finder sammen med det livsbekræftende, og kalenderlyset skal tændes. Suzanne Baadsgaard sørger på smukkeste vis for det hele, når hun under emnet sorg hver torsdag op til jul læser højt fra ”Snesøsteren” af Maja Lunde. Ud over at være højtlæser er Suzanne også uddannet i Guidet fælleslæsning og kunstner.

I januar runder litteraturformidler Ea Chamberlain efterårs-sæsonens højtlæsning af, når hun torsdag d. 26. januar læser højt fra Linn Skåbers Til de voksne. Her er tematikkerne mange af lives facetter som familie, identitet, kærlighed og alderdom.

Vi glæder os til at se dig til hyggeligt samvær omkring litteraturen!

Hvornår:

Torsdag d. 22. september kl. 10-11.30
Oktober: Torsdag formiddage kl. 10-11.30.
November: Onsdag formiddage kl. 10-11.30 UNDTAGEN D. 30/11.
December: Hver torsdag indtil jul kl. 10-11.30.
Januar: Afslutning ved Litteraturformidler Ea Chamberlain torsdag d. 26. januar.

Hvor:

Kalundborg Bibliotek.
Gratis, ingen tilmelding

Pressefoto