Artiklen er sponseret

Kalundborg er en smuk provinsperle… eller: Nogle steder er der okay. Men selvom byen ikke er helt lille, kan der alligevel godt blive kedeligt ude ved kysten, hvis du endnu ikke har nået den alder, hvor du sætter pris på ikke at være omgivet af action. Higer du imidlertid efter at bo i storbyen, skal du finde ud af, hvor i København du helst vil bo. Til at starte med kan du tage stilling til beliggenhed.

Vil du bo centralt i København? Prøv Islands Brygge

Vil du gerne bo nogenlunde centralt i hovedstaden, så kan du finde en eksklusiv lejebolig på Islands Brygge. Her vil du bo i forholdsvis nærhed til Operaen, Christiania, Amalienborg, Tivoli og et væld af andre kulturelle institutioner og seværdigheder. Hvad handel gælder, virker det overflødigt at liste steder op. Centralt i København er du omgivet af detailbutikker, specialforretninger og meget mere.

Har ejendommen en god energiklasse?

Har du fundet ud af, at du har lyst (og råd) til at bo centralt i København, bliver næste skridt at finde den konkrete ejendom, du ønsker at bo i. For beliggenheden er ikke alt, der betyder noget. Ting som ejendommens energiklasse og fællesarealer er ikke ligegyldige. Hvad det første angår, ønsker du at vide, om du kan regne med at få kæmpe varmeregninger, fordi boligen fx ikke har optimal isolering.

Hvordan står det til med fællesarealer?

Hvad så med fællesarealer? Nogle ejendomme har grønne områder, ejendommens beboere kan få gavn af. Andre har fællesfaciliteter som fx fælleskøkken eller drivhuse, hvor folk kan dyrke ting som krydderurter og grøntsager. Og selvfølgelig er der også mange ejendomme, der har et fitnessrum til fri afbenyttelse. Tjek derfor, om en ejendom, du overvejer at leje hos, har de faciliteter, du ønsker.

Har du en kedelig møbelsamling? Lej møbler efter indflytning

Visse ejendomme tilbyder også lidt forskelligt inden for services til lejere. Fx så tillader nogle, at du lejer møbler og interiør gennem dem. Har du ikke den store møbelsamling, så kan det være meget rart midlertidigt at have ejendommens møbler stående, så du ikke modtager gæster i et så godt som tomt lokale. Nogle ejendomme har også en fuldtids facility manager, som håndterer henvendelser.

Vær med i en klub for lejere

Og alt dette til side kan du finde ejendomme med ”klubber” for lejere, hvor lejerne kan høste goder som at blive inviteret til private arrangementer i fællesrum og at få rabatter på bl.a. caféer. Altså er der kolossalt mange parametre at sammenligne ejendomme på. Huslejens størrelse, ejendommens beliggenhed og lejlighedens indre er blot tre af de ting, du har at forholde dig til ved valg af lejlighed.

Vil du væk fra den sjællandske vestkyst?

Hvorfor ikke begynde at se på lejligheder i København, hvis du nu vil slippe væk fra den sjællandske vestkyst? Find eksklusive lejligheder centralt i København, der har alt det, du kunne ønske dig af en ejendom i hovedstaden – og mere til. Har du pengene, finder du hurtigt en lejlighed af høj kvalitet.

Vil du bo centralt i København? PR-foto