Inspirerende foredrag om caminovandring med Lene Theil

Røsnæs Forsamlingshus har sammen med Liv I forsamlingshusene inviteret forfatter og eventyrer Lene Theil til et unikt foredrag, der vil berige og inspirere.

Under titlen “Grin, Gråd & Gaffatape” deler Lene Theil sin bemærkelsesværdige 818 kilometer lange vandring på Caminoen fra Saint-Jean-Pied-de-Port til Santiago de Compostela.

Publikum kan forvente en oplevelse, hvor Lene Theil generøst deler ud af sine eventyr, inklusive de smukke, de barske og endda de pinlige øjeblikke. Bogen, som foredraget er baseret på, er en rejse gennem både ydre landskaber og indre erkendelser. Lene Theils indre rejse vil inspirere og berøre enhver tilhører. Lene Theils rejse på caminoen er ikke kun en fysisk præstation, men også en åndelig udforskning, som vi alle kan lære af.

Det hele finder sted mandag d. 4. marts kl. 19.30 i Røsnæs Forsamlingshus. Det koster 100 kr. at deltage, og billetter kan købes elektronisk via www.kalundborglif.dk eller via Brugsen i Ulstrup på Røsnæs.

Uanset om man drømmer om at vandre eller ej, lover dette foredrag en fornøjelig og tankevækkende oplevelse, der vil kaste lys og refleksion over livets mange facetter.

Det praktiske:

Dato: mandag d. 04. marts  Kl. 19.30

Sted: Røsnæs Forsamlingshus, Søbakken 7, 4400 Kalundborg

Pris: 100 kr.

Billetter: Kan købes i Brugsen i Ulstrup på Røsnæs eller via følgende link: https://www.kalundborgbib.dk/arrangementer/liv-i-forsamlingshusene/foredrag-lene-theil-grin-graad-og-gaffatape

Arrangør: Røsnæs Forsamlingshus

Arrangementet er støttet af Liv I Forsamlingshusene.

Pressefoto