Demens er en svær sygdom, som berører mange danske familier. Som pårørende kan man sidde med mange overvældende spørgsmål. Alzheimerforeningen Vestsjælland inviterer derfor alle borgere i Kalundborg Kommune til et informationsrigt foredrag om demens.

Hvad er symptomerne på demens? Hvordan foregår udredningen af demens? Hvilke behandlingsmuligheder findes der? Og hvad kan jeg selv gøre for at hjælpe?

Det er nogle af de spørgsmål, som borgerne i Kalundborg Kommune kan få svar på, når de deltager i det kommende foredrag om demens, der finder sted i Kalundborg mandag den 27. marts 2023 fra kl. 19:00 til kl. 21:00.

Alzheimerforeningen Vestsjælland har inviteret foredragsholderen er Peter Høgh, som er overlæge på Neurologisk Afdeling Roskilde med udregnings af personer med demens. Til foredraget vil han dele sine erfaringer og svare på de spørgsmål, som borgerne har om demens.

Foredraget bliver holdt i lokale 4 i Kalundborghallerne. Man skal benytte sig af indgang D fra Torvet. Adressen er Munkesøgade 2, 4400 Kalundborg.

Alle interesserede borgere er velkomne til at deltage. Det er helt gratis.
Man tilmelder sig gennem kommunen ved at sende en mail til heog@kalundborg.dk. Tilmeldingsfristen er mandag den 27. marts 2023.

Foto: ABW