Artiklen er sponseret

At holde sommerferie i et gammelt kolonihavehus kan være en fantastisk oplevelse, men det kan også kræve en del arbejde for at få huset opdateret og klar til beboelse! Derfor får du i denne artikel nogle forslag til, hvorledes du kan holde en vidunderlig sommerferie i et kolonihavehus, der trænger til en kærlig hånd!

Start udvendigt!

Brug ferietiden på at give huset en ny farve. Det kan gøre en stor forskel for udseendet af huset og skabe en hyggelig stemning. Ligeledes kan det pynte omkring kolonihaven at plante blomster. Plant nogle farverige blomster i haven eller på terrassen for at skabe et smukt og hyggeligt udendørs miljø. Sørg desuden for at udføre de nødvendige vedligeholdelsesopgaver, såsom at reparere taget eller rense afløbet. Det vil gøre dit ophold mere behageligt og forhindre større skader på huset.

For at forhindre fugtskader, kan du desuden installere luft til luft varmepumpe inde i dit kolonihavehus. Så sikrer du dig et optimalt indeklima. Det vil holde huset varmt om vinteren og køligt om sommeren og sikre, at luften altid er frisk og ren. Det betyder, at du har et godt indeklima både for dig og for selve huset.

Indret dit hjem

Opdater møblerne og indretningen inde i dit kolonihavehus, så det passer til dine behov og din stil. Det kan give huset et nyt liv og øge din komfort og trivsel. Du kan for eksempel gå på møbeljagt i de lokale genbrugsbutikker!

Uanset hvad du vælger at gøre, er det vigtigt at planlægge og prioritere dine opgaver, så du kan få det meste ud af din tid i kolonihavehuset. Lav en liste over tingene, du gerne vil gøre, og prioritér dem efter vigtighed. Husk også at tage pauser og nyde din ferie, – det er trods alt det vigtigste ved at holde sommerferie i et kolonihavehus.

Opdater møblerne og indretningen inde i dit kolonihavehus, så det passer til dine behov og din stil. Foto: ABW