Fælles for mennesker med personlighedsforstyrrelse er, at man kan arbejde med de forskellige udfordringer, man oplever, og blive bedre til at håndtere dem i det daglige – også når det gælder om at bevare de nære relationer, som ellers ofte kan være særligt udfordrede. Onsdag den 10. maj kan du blive klogere på emnet, når PsykInfo Region Sjælland på Høng Bibliotek afholder det gratis arrangement Gode relationer i livet med en personlighedsforstyrrelse, hvor alle er velkomne.

Mennesker med personlighedsforstyrrelse kan opleve skår i deres nære relationer, som ellers er en vigtig byggesten for, at vi oplever et tilfredsstillende og meningsfuldt liv.

Derfor sætter PsykInfo Region Sjælland denne aften spot på at forstå, hvad der kan være på spil. Aftenens oplægsholdere taler om, hvordan man kan være bevare sine relationer og være i hinandens liv, når man har en personlighedsforstyrrelse eller er pårørende til en, som har.

Der vil også blive fortalt om behandling, om identitet, om at bevare håbet og troen på at leve en meningsfuld hverdag med en personlighedsforstyrrelse.

En ambassadør fra EN AF OS fortæller om sine egne erfaringer med en personlighedsforstyrrelse, og en fagperson deler sin viden om emnet.

OPLÆGSHOLDERE:
• Sarah Rømer, EN AF OS ambassadører
• Charlotte Juul Petersen, specialpsykolog, Psykiatrien i Region Sjælland

TILMELDING:
Det er gratis at deltage, men tilmelding er nødvendig.
Tilmeld dig via PsykInfos hjemmeside:
www.regionsjaelland.dk/psykinfoarrangementer

TID OG STED:
Dato: Onsdag den 10. maj 2023
Tid: Kl. 19.00-21.30
Sted: Høng Bibliotek, Odinsvej 27, 4270 Høng

 

Foto: ABW