Man starter først med at gå i vandet. Derefter går man ind og sætter sig på sit håndklæde i saunaen. Velkommen til Fyraftens-SaunaGus ved Gisselsøre Badebro 9. juni kl. 17:00.

En session tager typisk 1 time og består af 10-15 minutters gus i varmen af tre gange, hvor æteriske olier blandet med vand lægges på de varme sten. Under den sidste gus udføres en meditativ bodyscan. Olie-kombinationerne afhænger af, hvad I ønsker at have fokus på – alt fra huden, vejrtrækningen til leddene kan komme i fokus gennem aromaterapien.

Mødetid et kvart før.
Medbringe et et ekstra håndklæde til at sidde på og en drikkedunk pr. person . Det er væsentligt, at du sørger for at indtage tilstrækkelig med væske og sørge for, at salt- og sukkerdepoter er velforsynede både inden og efter Sauna Gusen.

DU BØR IKKE GÅ I SAUNA-GUS, HVIS DU HAR: Hjerte-kar-sygdom, Uregelmæssig hjerterytme, Svingende blodtryk, Drukket alkohol, Feber eller på anden måde er syg. Kræftsygdomme. Visse hudlidelser. Sygdomme i skjoldbruskkirtlen. Haft eller er i behandling for blodpropper, åreknuder eller en hudlidelse med inflammation. Er gravid Hvis du er tvivl, om dit helbred gør, at du ikke bør gå i sauna, så spørg din læge.

Klik på begivenheden her og få købt din billet. 

Pressefoto BooksaunaGus