Oplev Danmarks svar på Indiana Jones og Crocodile Dundee, når Vinde Helsinge inviterer til foredrag og fællesspisning med eventyrer og jæger Freddy Wulf.

Onsdag d. 20. april i Vinde Helsinge forsamlingshus kan man opleve eventyreren Fredy Wulff der har oplevet de vildeste eventyr. Aftenen begynder kl. 18.00 med fællesspisning og kl. 19.00 går Freddy Wulff på scenen og holder sit foredrag, som han kalder ” Professionel jæger i et jagtparadis”.

Freddy Wulff er kendt for at kunne tryllebinde ethvert publikum, når han fortæller om hans oplevelser under hans år som professionel jæger. Oplevelser, der er en blanding af jagtfortælling, action, spænding og unikke naturoplevelse.

Freddy Wulff er opvokset i Dronningborg ved Randers, men har tilbragt hovedparten af sit liv som bl.a. minearbejder, professionel jæger, eventyrer, reporter og fotograf rundt om i verden. I dag fordeler han sin tid mellem Sydøstasien, New Zealand og det nordlige Spanien. I 2010 blev han hovedpersonen i Søren Anker Madsens bog ”Danmarks vildeste eventyrer” og er ligeledes kendt fra tv-programmer såsom Jagtmagasinet fra DK4.

Under foredraget vil Freddy berette om de mest utrolige ting, fra alverdens krigszoner, jagtmarker og kampen for at redde naturen.

Ønsker man at deltage, kan elektroniske billetter købes via www.kalundborglif.dk eller via mail: vindehelsingeforsamlingshus@gmail.com eller ved at sende en sms/ringe til Vinde Forsamlingshuset på 40279301.

Foredraget er arrangeret af Vinde Helsinge Forsamlingshus med støtte af Liv I Forsamlingshusene.
Læs mere på www.kalundborglif.dk

Pressefoto