Kom med bag kulisserne af produktionen af tv-programmet “Forsvundne arvinger”, når Adam Jon Kronegh kommer til Høng gymnasium onsdag d. 9. februar kl. 19.00, hvor Høng lokalhistoriske forening og Kalundborg Biblioteker er værter for et spændende foredrag om hvordan finder ukendte slægtninge.

Adam Kronegh, kendt fra DR-programmet “Forsvundne Arvinger”, fortæller om sit arbejde med udsendelsen, og om hvordan han finder ukendte arvinger samt andre spændende historier, han er stødt på, gennem sit arbejde ved Rigsarkivet. Adam Kronegh vil beretter om de støvede, velkendte gange i Rigsarkivet til pludselig at blive hvirvlet ind i en stor Tv-produktion. Historier om helt almindelige og absolut usædvanlige mennesker og om deres skæbner – små og store stykker danmarkshistorie. Undervejs i foredraget er kaffe/the og lidt sødt til tanden, ligesom Adam Kronegh også giver mulighed for at man kan stille spørgsmål. Undervejs vises billeder på storskærm,

Bag arrangementet står Høng Lokalhistoriske Forening og Kalundborg Biblioteker, som før med succes har afholdt foredrag sammen.

Ønsker man at deltage, anbefales det at være hurtigt med at få fingrene i en billet. Andre steder i landet har Adams Kroneghs foredrag været utrolig velbesøgte. Billetter købes via www.kalundborgbib.dk under ”det sker” til 75,- kr. eller ved personlig henvendelse til et af de bemandende biblioteker i Kalundborg kommune. Der kun er begrænsende billetter til salg ved døren.

Alle corona-restriktioner udmeldt af myndighederne overholdes, og aflyses foredraget i forbindelse med stramninger af restriktionerne, tilbagebetales billetkøb.

 

Foto: Sigurd Høyen