Projekt Liv I Forsamlingshusene har givet støtte til forsamlingshusene i Solbjerg og i Eskebjerg til at afholde koncerter med Kim Larsens sange, opført at den populære Ole Gas og hans duo med Mikkel Zakariasen. Det sker henholdsvis fredag d. 23. september i Eskebjerg og lørdag d. 24. september i Solbjerg Forsamlingshus.

Den populære OLE GAS, der har tournéret rundt i hele landet de sidste mange år som solist og med band, er nu klar med et duo-udspil. Han er meget efterspurgt, og han har ikke meget plads i sine turnekalender. Det er derfor et scoop, at projekt Liv I Forsamlingshusene har fået booket ham til at optræde to steder i kommunen.

Ole Gas & Zakariasen er kendt for at give den gas, og der er altid fulde huse til deres koncerter med Kim Larsens sange. Publikum vil oplevede noget der ligner Kim Larsen / Karsten Skovgård konstellation. Mikkel Zakariasen er til daglig lead-guitarist i Ole Gas Band. Ikke mange formår at kopiere Skovgaard´s guitarspil som Mikkel Zakariasen gør. Det ligger ekstrem meget op ad Skovgaards stil og med Ole’s stemme, der af mange betegnes som den bedste Kim Larsen plagiat, ja så er der lagt op til den helt stor Kim Larsen fest.    Duo’en spiller op til koncert med fællessang, hygge og måske dans. Det vigtige for de to musikere er kærligheden og ærligheden for Larsens sange, som de udfører i højeste ærbødighed og respekt.

Om fredagen d. 23. september kan koncerten opleves i Eskebjerg Forsamlingshus kl. 20.00, og hvor der kan tilkøbes drikkevarer i baren.

Om lørdagen d. 24. september er det Solbjerg Forsamlingshus som er vært med start kl. 18.00, hvor de inviterer til sensommerfest med spisning: velkomstdrink, helstegt pattegris med udsøgt tilbehør og kaffe med hjemmebag.

Læs mere og køb billetter via www.kalundborglif.dk

Vel mødt!

Pressefoto