Lokalgruppen i Holbæk søger dig, der har lyst til at være frivillig i Gigtforeningens Vestsjællandskreds.

Som frivillig kommer du i kontakt med utrolig mange dejlige personer, som har det til fælles at de har gigt. Og du oplever også et fantastisk fællesskab og samarbejde hos os frivillige.

Din profil:
Du holder af at have mange bolde i luften og du er med til at udvikle og vedligeholde arrangementer for personer med gigt.
Du kan og vil koordinere opgaver og følger op på arrangementer og events, samarbejde med Holbæk lokalgruppens frivillige Sally og Janne, tovholder på Gigtcafe, Kirsten er gå vært og Janne er også tovholder for madklub i Jyderup.

Du får god oplæring fra Bestyrelsen og du får også sparring og fællesskab med lokalgrupperne i Kalundborg, Odsherred, Slagelse og Sorø.

Gigtforeningens har en Frivilligafdelingen, hvor konsulenten hjælper os med kursus for nye frivillige og oplæring i systemer der anvendes til arbejdet.

Der er rigtig mange gode opgaver at tage fat på. Alt efter hvad du brænder for.

Er du interesseret og blot vil høre mere og det at være frivillig, er du velkommen til at kontakte formand Henny Rose Pedersen på tlf. 20710432 eller mail hrp@gigtforeningenvestsjaelland.dk

 

Henny Rose Pedersen flyttede fra hovedstaden til en lille landsby for at finde ro og fred. Ikke for at sætte tempoet ned. Tværtimod. Trods muskelgigt, led- og slidgigt knokler hun for at skabe meningsfulde arrangementer for andre med gigt. Pressefoto