Kom og vær med, når Biblioteket og Biblioteksklubben på initiativ af forfatter Rita Schmidt Sørensen, slår dørene op til for et nyt tiltag, og byder kommunes lokale forfattere og forfatterspirer velkommen til en spændende omgang videns- og erfaringsudveksling.

Mandag den 26. september klokken 16:30-17:30 på Kalundborg Bibliotek har du mulighed for at deltage i Forfatternetværkets intromøde. Ideen med Forfatternetværket er at skabe et fællesskab,
hvor kommunens lokale forfattere og forfatterspirer har mulighed for at mødes, udveksle erfaring og hjælpe hinanden med småt og stort i den proces, det nu er at skrive og udgive en bog.

Med udgangspunktet i devisen ”Ingen ved alt. Alle ved vi noget. I fællesskab ved vi mere” inviteres du med til eftermiddagens intromøde, hvor du har mulighed for at sætte dit præg på og forme
Forfatternetværket. Det er dine behov og din viden, som er i højsøde for hvad Forfatternetværker er for en størrelse.

Forfatternetværkets Intromøde er gratis, men de vil sætte pris på det, hvis du tilmeldte dig – så de ved hvor mange de skal forvente til eftermiddagens arrangement. Tilmeldingen skal ske senest fredag den 23. september. Du kan tilmelde dig via vores hjemmeside kalundborgbib.dk under ”Det sker” eller på en af deres biblioteksafdelinger i den betjente åbningstid. Under arrangementet vil der blive serveret kaffe, te og lidt sødt til ganen.

Pressefoto