Kom og vær med, når den anmelderroste forfatter Karen Inge Nielsen kommer til Ubby Bibliotek for blandet at delagtiggøre os i hvordan hun udforsker grænserne i hendes bogserie Grænselandet.

Torsdag den 16. november kl. 19:00-20:30 på Ubby Bibliotek, inviterer Litteratursalonen til forfattermøde med Karen Inge Nielsen. Karen Inge Nielsen er født og opvokset i Ubby, om end hun ikke længer bor i vores skønne kommune. Men på denne aften gæster hun Ubby Bibliotek til en hyggelig lille samtale om sine bøger og sit forfatterskab.

Foruden at være fra Ubby, så er Karen Inge Nielsens vestsjællænder med stort V og hendes halvt sønderjyske ophav har givet grobund til tankerne omkring hendes krimiserie “En grænselandskrimi”. Grænselandet er et tema, der fanger vores fantasi og udfordrer vores opfattelse af virkeligheden. Karen Inge Nielsen tager dette koncept op og udforsker det på en dybdegående og tankevækkende måde i hendes krimiserie. Hun undersøger de fysiske, mentale
og følelsesmæssige grænser, der definerer vores liv og vores samfund. Krimiserien tager læseren med på en episk rejse gennem forskellige grænselande – både fysiske og metaforiske.

Det er ikke en serie for sarte sjæle, så vær beredt, når vi går på opdagelse i serien og Karen Inge Nielsens forfatterskab til denne modereret samtale.

Kunne du være interesseret i at deltage til dette forfattermøde så skynd dig at få fingrene i en billet til aftens arrangement. Du kan købe en billet via Bibliotekets hjemmeside kalundborgbib.dk under ”Det sker” eller på en af vores biblioteksafdelinger i den betjente åbningstid. Billetterne koster 50,- kr. for medlemmer af Hvidebæk Lokalråd, samt for medlemmer af Biblioteksklubben. For alle andre koster billetterne 75,- kr. til arrangementet vil der blive serveret lidt til ganen og tanden.

Arrangementet sker i samarbejde med Hvidebæk Lokalråd.

Pressefoto