Kom og vær med, når Litteratursalonen byder velkommen til endnu en sæson med litteratur, boganbefalinger og en hyggelig dialog herom.

Torsdag den 13. oktober klokken 19:00-20:15 på Ubby bibliotek, inviterer Litteratursalonen til forfatterforedrag, og dermed er der ændret en smule på det normale format. Til dette
arrangement har Biblioteket inviteret forfatter Allan Erik Mortensen inden for til et interessant foredrag om Mortensen forfatterskab samt hans spændende og velskrevne krimiromaner.

Allan Erik Mortensen er en lokal forfatter, der siden 2015 har beriget vores læselyst med blandt andet Hængedynd-serien, En Natsværmers Bekendelse samt Gaumjan – Min brors vogter. Så kom forbi Ubby Bibliotek til en aften i litteraturens- og krimiens tegn.

Kunne du være interesseret i at deltage i denne særudgave af Litteratursalonen så skynd dig at få fingrene i en billet til aftens arrangement. Du kan købe en billet via vores hjemmeside
kalundborgbib.dk under ”Det sker” eller på en af vores biblioteksafdelinger i den betjente åbningstid. Billetterne skal være i hus senest mandag den 10. oktober. Billetterne koster 45,- kr.
for medlemmer af Hvidebæk Lokalråd, samt for medlemmer af Biblioteksklubben. For alle andre koster billetterne 60,- kr.
Under arrangementet vil der blive serveret lidt til ganen og tanden.

Arrangementet sker i samarbejde med Hvidebæk Lokalråd.

Litteratursalonen er normalt et mindre arrangement, som afholdes på Kalundborg Bibliotekers forskellige Biblioteker. Så hold øje med hvornår Litteratursalonen er på dit lokale bibliotek.

Pressefoto