PsykInfo ved Region Sjælland holder foredrag om personlighedsforstyrrelser. Titlen på foredraget er ”Gode relationer i livet med en personlighedsforstyrrelse”.

Fælles for mennesker med personlighedsforstyrrelse er, at de ofte kan opleve skår i deres nære relationer, som ellers er en vigtig byggesten for, at vi oplever et tilfredsstillende og meningsfyldt liv. Denne aften sættes især spot på at forstå, hvad der kan være på spil, og hvordan man, når man har en personlighedsforstyrrelse eller er pårørende til en, som har, kan være i hinandens liv og bevare relationen.

I skal også høre om behandling, om identitet, om at bevare håbet og troen på, at livet kan blive bedre. Alt sammen vigtige faktorer for at komme sig under og efter forløb med personlighedsforstyrrelse.

En EN AF OS ambassadør fortæller sin egen personlige historie, og en fagperson deler sin viden om emnet. Foredraget finder sted onsdag d. 10. maj kl. 19.00 – ca. 21.30 på Høng bibliotek, Odinsvej 27 i Høng.

Det er gratis at deltage, men det kræver tilmelding via www.kalundborgbib.dk eller via https://tilmeld.events/personlighedsforstyrrelse?fbclid=IwAR3icbXk0R_3TLEUwLMddhp3AdM2Z2A3GUy6F7X_SOHgpRie44gZ3-YRQI8

TID: Onsdag den 10. maj kl. 19.00 – 21.30
STED: Høng Bibliotek, Odinsvej 27, 4270 Høng
ARRANGØRER: Høng Bibliotek og PsykInfo

GRATIS, MEN KRÆVER
TILMELDNING: https://tilmeld.events/personlighedsforstyrrelse?fbclid=IwAR3icbXk0R_3TLEUwLMddhp3AdM2Z2A3GUy6F7X_SOHgpRie44gZ3-YRQI8