Kan kreative aktiviteter gøre en forskel, når man er i proces med at komme sig fra en psykisk lidelse? Det prøver PsykInfo og biblioteket i Høng at give svaret på, når de tirsdag d. 5. december kl. 19.00 åbner dørene til en spændende aften med ergoterapeut Bodil Winther Hansen.

Denne aften deler Bodil Winther Hansen sin forståelse af kreative aktiviteter – som nok er bredere end hvordan de fleste af os normalt tænker kreativitet. Hun sætter spot på vigtigheden af at være kreativ, og hvordan det at lave kreative aktiviteter kan give et tiltrængt pusterum, styrke vores selvværd og evnen til at deltage aktivt i hverdagslivet – også når opvasken skal tages eller man gerne vil mødes med en ven på en café.

Man vil denne aften desuden kunne høre en EN AF OS-ambassadør fortælle om, hvordan kreativitetens kræfter blev en vigtig del af hendes recovery-rejse.

Arrangementet på Høng bibliotek er gratis at deltage i, men det er vigtigt man tilmelder sig via www.kalundborgbib.dk under ”det sker” eller via https://www.psykiatrienregsj.dk/

Vel mødt.