Lev for det halve – og få det hele. Et aktuelt og klimabevidst foredrag med Nanna Hyldgaard Hansen.

Kom og vær med, når Kalundborg Biblioteker inviterer Nanne Hyldgaard Hansen indenfor til et spændende og aktuelt foredrag om at leve mere bæredygtigt og klimavenligt, samtidig med at man sparer penge og finder en større ro i hverdagen.

Tirsdag den 24. januar 2023 kl. 19:00-21:00 i Kalundborg Hallerne i mødelokale 4, har du mulighed for at møde forfatteren til bøgerne ”Lev for det halve” og ”Rig på tid” når Nanna Hyldgaard Hansen lægger vejen forbi Kalundborg for at inspirere os til, hvordan man kan halvere, ikke bare sit forbrug men også sit klimaaftryk.

Til aftenens foredrag kommer Nanna Hyldgaard Hansen med konkrete tips til, hvordan man nemt kan leve for det halve uden at give køb på noget. Så kunne tænke dig at finde ro i en stresset og fortravlet hverdag samt leve bæredygtigt og klimavenligt, uden at du behøver at flytte ud på en øde ø og blive selvforsynende – så kom og vær med til dette spændende, interessante og aktuelt foredrag.

Hvis du tænker dette foredrag skulle have relevans for dig eller nogen du kender, så kan billetterne købes via Bibliotekets hjemmeside www.kalundborgbib.dk under ”Det sker” eller hos personalet i Biblioteksafdelingernes betjente åbningstid.

Prisen pr. billet er 75,- kr. for medlemmer af Biblioteksklubben og 100,- kr. for alle andre. Du kan læse mere på www.levfordethalve.dk

Forfatter Nanna Hyldgaard Hansen. Foto: Jesper Voldgaard.