ÆllebælleMAJfortælle – en festival for 0-3-årige, står for døren.

Hele uge 20 har vi på bibliotekerne i Kalundborg kommune fokus på sprogstimulering og sprogaktiviteter for de små i alderen 0-3 år. De skal lege, lytte, sanse og opleve igennem forskellige hyggelige aktiviteter.

Med fokus på sprogstimulering, afholder vi også et foredrag for voksne med Lena Adalberth fra MOAR.dk. Lena har en baggrund som cand. Mag i sprogpsykologi, udgav i 2019 bogen ”Tryk og glad godnatlæsning” og skabte i kølvandet på bogudgivelsen, sit virtuelle univers MOAR. Lena holder foredrag om børns sproglige og mentale udvikling, og har som mission at lade forældre vide, at de allerede gør en masse ting rigtigt, men med små justeringer i deres kommunikationen til deres barn vil opleve en stor forandring i deres hverdag.

Foredraget på Gørlev Bibliotek, onsdag d. 18. maj kl. 18.30-20.00 vil handle om barnets sproglige udvikling fra spæd til tumling – om barnets sprog fra 0-2 år. Lena vil fokusere på hvad din baby forstår og hvordan du bedst stimulerer dit barns sproglige udvikling. Sprogets udvikling starter allerede i 20. fosteruge, og som forældre er du den vigtigste kilde til dit barns udvikling. Lena vil fortælle om, hvor meget du som forældre kan gøre for at hjælpe sproget og forståelsen mellem jer på vej.

Billetterne til arrangementet er gratis, men kræver tilmelding, som kan ske via www.kalundborgbib.dk/tags/aellebaellemajfortaelle-2022

Pressefoto