Musikalsk aften med Folk Friends Trio, hvor tonerne fra den irske og skotske folk byder op til sang og dans

Kom og vær med, når Liv i forsamlingshusene åbner dørene i Røsnæs Forsamlingshus til en musikalsk aften med Folk Friends Trio. Trods trioens jyske islæt har deres musik rod i den irske og skotske folkemusik.

Torsdag den 3. november kl. 19:30-21:30 har du mulighed for at blive en del af en musikalsk aften fyldt med spilleglæde, små anekdoter og sjove historier, når Folk Friends Trio, en folkemusikgruppe fra det vestlige Jylland, slår tonerne an til en festlig aften i Røsnæs Forsamlingshus. Folk Friends musik er inspireret af den irske og skotske folkemusik, en genre, som står trioen meget nært. Deres repertoire spænder fra de vemodige ballader til de livlige sing-a-long sange. Foruden deres irske og skotske folkemusik, så præsenterer trioen også flere instrumentalenumre fra den danske, svenske og irske melodiskat. Der er lidt til en hver smag.

Folk Friends har eksisteret i 20 år og de har spillet på utallige pubber, i forsamlingshuse og på forskellige festivaler. Af festivaler kan bl.a. nævnes Skagen, Tønder og Strib, disse har gruppen
gæstet op til flere gange. Der er dømt fællessang når gruppen optræder, og folk kan vise tendenser til at have svært ved at stå stille.

Kunne du tænke dig at være med til denne musikalske aften, så skal billetterne bestilles senest den
1. november. Billetterne kan erhverves i Dagli’ Brugsen i Ulstrup eller elektronisk via
https://www.place2book.com/da/sw2/sales/pjc1nget. Prisen pr. billet er 150,- kr.

Læs mere om Røsnæs Forsamlingshus på http://roesnaes-forsamlingshus.dk/ .
Aftenens arrangement sker i samarbejde med Røsnæs Forsamlingshus og Liv i Forsamlingshusene

Pressefoto