Liv i Forsamlingshusene og Solbjerg Forsamlingshus inviterer til SOMMERFEST med fest, farver, fællessang og dans. De glade 70’er får frit spil når John Mogens Live Duo spiller op til fest og højt humør.

Lørdag den 30. september 2023 kl. 18:00-23:00 hos Solbjerg Forsamlingshus har du mulighed for at kommer til sommerfest og opleve John Mogensen Live Duo. Er du til fest, fællessang og dans? Og er du vild med hitmageren John Mogensen fra de glade 70’ere? Så kom forbi Solbjerg Forsamlingshus når John Mogens Live Duo spiller op til fest og højt humør.

Forsangeren har både John Mogensens look, stemme og karisma! – og bandet er en flok særdeles solide musikere. De genskaber tilsammen den gode feststemning fra dengang, og som publikum til John Mogensen Live – Duo bliver man derfor straks sendt tilbage til en farverig tid, hvor der både var ”fut i fejemøget” og ”noget galt i Danmark”.

Lyder det som en fest du kunne tænke dig at være en del af, så sker tilmeldingen via telefon på +45 40 27 66 23. Du skal have tilmeldt dig sommerfesten senest søndag den 24. september.

Prisen pr. billet er 298,- kr. og prisen inkluderer både fest, fællesspisning og koncert. Dørene til forsamlingshuset åbnes kl. 17:30, kl. 18:00 går fællesspisningen i gang og her er det muligt at købe drikkevare til rimelige priser i baren. Kl. 21:00 går koncerten i gang.

Pressefoto