Fredag den 19. januar 2024 kl. 18:00-21:30 byder Gl. Svebølle velkommen til en festlig aften i 2024 med fællesspisning og musikalsk underholdning med Fede Finn & Funny Boyz Trio – og trioen kommer ikke til at gå ned på hits.

Fede Finn og Funny Boyz spiller alle de populære hits som Kærligheden brænder, Hansi Boy, Texas Gule Rose og Jeg er en glad lille cowboy og byder naturligvis også op til fællessang, når bandet fortolker danske hits som Se Venedig og dø, Hvem har du kysset i din gadedør, Ta’ med ud og fisk med flere. I denne mindre konstellation består Fede Finn & Funny Boyz af tidligere cirkusprinsesse i Cirkus Benneweis Judy Glosted synger, Torben Eilersen på keyboard og naturligvis Fede Finn selv – alias Lennart Johannsen på bas.

Lyder det som et arrangement du godt kunne tænke dig at deltage i, så skal billetterne være i hus senest den 15. januar 2024 – billetterne kan bestilles via Lisbeth Koefod på tlf. +45 2580 0701. Billetterne koster 350,- kr. for voksne og 175,- kr. for børn under 12. prisen inkludere både fællesspisningen og den musikalske underholdning.

Aftenens menu består af Braiseret oksesteg med kartofler, sauce og salat, og til dessert serveres der kaffe og kage. Der er mulighed for at købe vand, vin og øl til favorable priser.

Arrangementet sker i samarbejde med Gl. Svebølle Forsamlingshus og Liv i Forsamlingshusene.

Pressefoto