Træd ind i en spændende verden af musik, til SØNJAZZ koncert med Phønix

Med SØNJAZZ kan familiens børn tage deres voksne i hånden, og i fællesskab med andre familier, få store musikalske oplevelser.

Søndag d. 26/2-23 slår SØNJAZZ dørene op med gruppen Phønix, der med sange, remser og historier, giver den gas for store og små mellem 4 og 10 år, og deres familier. Børnene bliver ført ind i en verden af gamle melodier, som er vokset ud af den danske musikkultur, og bruges til at skabe indlevende historier med instrumenter.

Koncerten er fra 14:00-14:45 og foregår på Musisk Skole, Skovbrynet 55, 4400 Kalundborg. Billetterne koster 30 kr., og kan enten købes via Kalundborg Bibliotekers hjemmeside www.kalundborgbib.dk eller købes i døren.

Bandet Phønix spiller lystige sange om trolde og kæmper, med både basklarinet, harmonika og en norsk seljefløjte. De skaber et helt unikt lydunivers, som de har vundet flere priser for, og har opført i flere dele af verden, på alt fra store folkefestivalsscener, til intime klubscener. De skaber en intens musikalsk oplevelse udover det sædvanlige, som I nu har muligheden for at opleve helt tæt på.
Denne SØNJAZZ med Phønix udbydes i samarbejde med LMS Familiekoncerter.

Pressefoto