Tag på en rejse i tiden og ind i eventyrene
Tirsdag den 17. oktober inviterer Hvidebæk Lokalråd, Ubby Bibliotek Samt Kalundborg Biblioteker til en spændende dag i og omkring Ubby Bibliotek og Forsamlingshus. Det foregår fra kl. 13-15. Dagen henvender sig til børn fra 8 år og op. Yngre søskende er mere end velkommen såvel som forældre og bedsteforældre.

Aktivitetsdagen er inspireret af Fangerne på Fortet fra TV3 samt aktiviteter fra tiden før nu og diverse forskellige litterære eventyr. Vores fortællinger tager afsæt i legens og bøgernes magiske tidsrejse.

På aktivitetsdagen blander vi leg og læring, da vi tager børnene og deres familier med på en fiktiv rejse, hvor aktiviteter der er ældre end børne selv og litteraturens forunderlige univers mikses med hinanden. På deres vej vil de støde på forskellige, som giver ledetråde til en gåde børnene skal løse.

Fortællingen for aktivitetsdagen er på inden måde rod i virkeligheden, men vi vil i løbet af dagen præsentere børnene for udvalgte aktiviteter, som giver dem et lille indblik i en anden tid.

Da dele af de spændende aktiviteter foregår udendørs vil det være fornuftigt at være påklædt til årstidens vind og vejr.

Aktivitetsdagen er GRATIS men kræver tilmelding, så vi kan give børnene den bedste oplevelse. Tilmeldingen sker via www.kalundborgbib.dk under ”det sker”.

Familiedagen sker i samarbejde med Hvidebæk lokalråd.