Kalundborg biblioteker inviterer, i samarbejde med LMS, indenfor til Sønjazz familiekoncerter!

Søndag d. 8. oktober får biblioteket besøg af Tubalupa Band, som skaber fængende world- og folkemusik med udgangspunkt i Ole Lund Kirkegaards velkendte fortællinger. Med deres unikke musiske fortællinger, bringer de eventyret tilbage og efterlader et varigt indtryk hos ung som gammel.

Sjov i gaden, fis og ballade, lystig musik i spandevis og fantasifulde historier som perler på en snor. Tubalupa Band, bestående af de fire veloplagte musikere Christine Munk Andersen, Anders Ringgaard Andersen, Jonatan Ahlbom og Sigurd Hockings, er klar til at tage os med tilbage til dengang, hvor mor var dreng og leg og hittepåsomhed gik hånd i hånd.

Billeder af børn, dr kaster med makrelmadder, cykler rundt med benene på styret og oplever de skøreste eventyr, vækkes til live igen med Tubalupas iørefaldende folkemusik, der møder både børn og voksne i øjenhøjde. Det bliver et muntert mix af musik og fortælling som ingen vil gå glip af!

Så tag familie og venner med, når Kalundborg Biblioteker inviterer til familiekoncert og tag med på en rejse fyldt med magi og eventyr, hvor latter vil fylde rummet, og hvor vi alle kan drømme os tilbage til en tid, hvor alt var muligt.

Praktiske oplysninger:

Dato: 08.10.2023 kl. 14.00

Titel: SØNJAZZ med Tubalupa Band – Familiekoncert 3-10 år

Sted: Musisk Skole, Skovbrynet 55, 4400 Kalundborg

Læs mere og køb billetter her: SØNJAZZ med Tubalupa Band – Familiekoncert 3-10 år | Kalundborg biblioteker

Vi ser meget frem til at se jer alle, til denne sæsons anden omgang SØNJAZZ!!

Pressefoto