Kom til fællesspisning og ønskekoncert med trioen Brothers In Love.

Brothers In Love har lavet utallige musikprogrammer på bl.a. tv-Charlie, og de har spillet med alle de største danske og en del udenlandske kunstnere. Det betyder, at de kender ALLE sange i hele verden og udfordrer således deres publikum til at ønske deres yndlingssange, som Brothers In Love så vil udføre på den mest musikalske/humoristiske facon. Mød op, ønsk en sang og syng, eller dans med til toner fra den dejlige trio.

Kom og vær med, når Kalundborg Biblioteker og Hvidebæk Lokalråd onsdag den 9. november åbner dørene til Ubby Forsamlingshus og byder op til en festlig aften med musik og dans. Kl. 18.00 starter vi med fællesspisning, og fra kl. 19.00 – 21.00 underholder Brothers In Love.

Brothers In Love består af Ole Kibsgaard, som de fleste kender som guitarist i Shubidua, børnenes ven i Kaj og Andrea eller som kapelmester og/eller vært i et utal af TV-programmer, hans bror Peter Kibsgaard og Morten Jakobsen. Det bliver en skøn og musikalsk aften med en rutineret trio, der let som ingenting bevæger sig rundt i genrer som soul, rock, blues, funk og pop.

Vil man deltage, kan billetter købes via www.kalundborgbib.dk under ”det sker” eller ved personlig henvendelse til et af Kalundborg Biblioteker. Vælg mellem billetter med eller uden fællesspisning, og som vanligt er der rabat for medlemmer af Biblioteksklubben eller Hvidebæk Lokalråd.

Praktiske oplysninger:

Fællesspisning og Musik underholdning: Brothers in Love – ønskekoncert
Dato: onsdag den 9. november, fællesspisning kl. 18.00, underholdning kl. 19.00
Sted: Ubby Bibliotek- og Forsamlingshus, Hovedgaden 19, 4490 Jerslev
Priser: vælg mellem disse typer billetter: Kun musik:
Billetpris for medlemmer af Biblioteksklubben / Hvidebæk Lokalråd: 195 kr.
Normal pris: 225 kr.
Musik og Fællesspisning:
Billetpris for medlemmer af Biblioteksklubben / Hvidebæk Lokalråd: 260 kr.
Normal pris 280 kr.
Læs mere og køb billetter via dette link: https://www.kalundborgbib.dk/arrangementer/mest-voksne/musik-underholdning-og-faellesspisning-brothers-love-oenskekoncert