Kom og vær med, når Ole Gas og Zakariasen lægger vejen forbi Fuglede Forsamlingshus til en musikalsk aften med de bedste sange og numre fra den danske musik legende Kim Larsen.

Fredag den 8. marts 2024 kl. 17:30-21:00 byder Fuglede Forsamlingshus velkommen til en festlig aften med fællesspisning og skøn musik. Den populære Kim Larsen look-a-like Ole Gas, har de sidste 15 år turneret rundt i hele landet som solist og band – og nu er han sammen med Mikkel Zakariasen klar med et duo-udspil, hvor Ole Gas & Zakariasen gir den gas, i noget der ligner Kim Larsen / Karsten Skovgård konstellation.

Mikkel Zakariasen er til daglig lead-guitarist i Ole Gas Band. Ikke mange formår at kopiere Skovgaards guitarspil som Mikkel Zakariasen gør. Det ligger ekstremt meget op ad Skovgaards stil og med Ole’s stemme, der af mange betegnes som den bedste Kim Larsen plagiat, ja så er der lagt op til den helt store Kim Larsen fest.

Duoen spiller op til koncert, overalt, hvor der er behov for koncert med fællessang, hygge og måske dans. Det vigtige for de to musikere er kærligheden og ærligheden for Larsens sange, som de udfører i højeste ærbødighed og respekt.

Lyder det som et musikalsk arrangement som du skal til, så kan købes via forsamlingshusets hjemmeside fugledeforsamlingshus.dk/, billetterne koster 275,- kr. og inkluderer både fællesspisning og koncerten med Ole Gas og Zakariasen. Det vil være muligt at tilkøbe øl, vin og vand til maden og i koncertpausen kan der købes kaffe.

På aften åbner dørene til forsamlingshuset kl. 17:00, maden servers kl. 17:30 og koncerten går i gang kl. 19:00.

Arrangementet sker i samarbejde med Fuglede Forsamlingshus og Liv i Forsamlingshusene.

Pressefoto