Kom og syng med torsdag d. 7. december når Sangkraft inviterer til sang i Svebølle Aktivitetscenter i Åvangen i Svebølle.  

Sangkraft vil samle en gruppe personer til fællessang. Noget er planlagt, andet er frit. Så alle kan byde ind med et forslag og måske fortælle, hvorfor de ønsker netop den sang.  Der vil være musikalsk akkompagnement til alle sangene.  I pausen vil der blive serveret kaffe/te og kage.

Praktiske oplysninger:  
Arrangementet er en del af Projekt ”Kulturpakker til Ældre”. 
Tid: Torsdag d. 7. december kl. 14-16
Sted: Svebølle Aktivitetscenter Åvangen, Centervej 13, 4470 Svebølle
Pris: 50 ,- kr. for én billet som købes via www.kulturpakkerkalundborg.dk eller ved personlig henvendelse til Kalundborg bibliotek. Tilmeldingsfrist senest 1 uge før arrangementet.

Hvad er Sangkraft:

Sangkraft Kalundborg er ét af landets 28 sangkraftcentre under Sangens Hus, som har til formål at udbrede sang i alle dens afskygninger til hele kommunen. Sangkraft Kalundborg har en stærk og visionær bredt sammensat bestyrelse. Centrets daglige leder er Nickie Johansson, som er sanger, korleder og iværksætter med stor erfaring indenfor sangprojekter af enhver slags. Læs mere om Sangkraft her: https://sangkraftkalundborg.dk/