Fremtiden føles usikker lige nu. Coronarestriktioner, krig og usikker økonomi har vendt vores hverdag på hovedet, og pludselig føler vi ikke længere, at vi kan regne med i morgen.

Fremtiden er usikker. Ingen ved, hvad der sker. Det er et livsvilkår – og selvom vi mærker det mere nu, er det et vilkår, vi altid har levet med. Der har aldrig eksisteret en garanti

Desværre betyder oplevelsen af usikkerhed også, at vi bliver dårligere til at prioritere vores egen udvikling og vores langsigtede ønsker.

Vi udsætter, venter og holder igen.
Vi håber på bedre tider.
Men hvor længe?
Og hvorfor?

Behovet for ledere, der kan træffe vise og indsigtsfulde beslutninger, er stort. Vi har brug for ledere, der er stærkt forankrede i tydelige værdier, når der sker noget uventet.

Din udvikling som menneske er en betingelse for din udvikling som leder. Heldigvis kræver det ikke så meget, som du måske tror. Et lille skridt, som at sætte tid af til dybere refleksion hver dag, kan rykke dig langt.

En uddannelse er et større skridt. Hvis du vil udvikle din lederrolle, så du er bedst muligt rustet til at navigere gennem usikkerheden med menneskelighed og visdom, kan du tage den praksisnære protreptikeruddannelse hos ZTRONG.

Læs om uddannelsen her i København, september:
https://ztrong.dk/wp-content/uploads/2023/02/Udd.-folder-KBH-efteraar-2023.pdf
Og i Slagelse, august:
https://ztrong.dk/wp-content/uploads/2023/02/Udd.-folder-SLG-efteraar-2023.pdf

Uddannelsen er blåstemplet af Ole Fogh Kirkeby.

Er du nysgerrig efter at finde ud af, om protreptikeruddannelsen er den rigtige for dig, vil ZTRONG gerne invitere dig til et gratis og uforpligtende onlineinformationsmøde.
Du får mulighed for at snuse til protreptikken og høre mere om alt det praktiske.

Torsdag d. 8. juni kl. 15-16.30
Du kan tilmelde dig lige her:
https://ztrong.dk/tilmeldingsblanket/?pid=1174

“Jeg ved, at økonomien er presset hos mange lige nu – og jeg vil gerne gøre, hvad jeg kan, for at hjælpe, hvis du kan mærke, at protreptikeruddannelsen er det rigtige skridt for dig,” siger Maibritt Isberg Andersen, indehaver af ZTRONG.

Du kan måske få dækket op til 80 % af din udgift ved at søge gennem den regionale og statslige kompetencefonden – det afhænger af dit ansættelsesforhold. Tjek det ud…

“Kan du ikke få tilskud, så tag fat i mig. Det gør ikke noget, at du ikke har pengene lige nu – vi laver en betalingsløsning, der passer til dig,” tilføjer Maibritt.

Foto: ZTRONG