David Guldager har de senest 10 år været fast figur i det danske mediebillede. Da han er kendt som manden med fingeren på tech-pulsen. Du kender ham muligvis fra TV2, hvor han kommentere og analyser den digitale udvikling.

Tirsdag den 5. marts 2024 kl. 19:00-21:00 i mødelokale 4 i Kalundborg Hallerne – du finder Mødelokale 4 ved indgang D fra Torvet (det gamle torv på vej op til Vor Frues Kirke) – har du mulighed for at opleve techeksperten David Guldager, når han lægger vejen forbi Kalundborg til en snak om tidens digitale trends.

David Guldager har i en lang årrække siddet på forreste række og ikke bare observeret, men også grundigt testet og analyseret de nyeste gadgets, teknologier og trends inden for tech-verdenen. Med en skarp forståelse inden for den teknologiske udvikling, har han også udviklet en stor viden om, hvad fremtiden meget vel ville kunne byde på.

Til aftenens foredrag får I et fornyende og morsomt indblik i de store digitale trends. Hvad sker der på det digitale marked og i teknologien lige nu? Foredraget vil give jer en underholdende indsigt i hvilke sjove og underlige teknologiske produkter der er i hverdagen. I vil lære mere om jer selv, baseret på danskerens digitale vaner, og I vil ikke mindst blive klogere på, hvad den næste store megatrend er – oplev i morgen, i dag.

Lyder det som et arrangement du gerne vil være med til, så skynd dig at købe en billet her til.

Aftens arrangement sker i samarbejde med LOF Nordvestsjælland.

 

Pressefoto