LIV i forsamlingshusene inviterer til en underholdende aften med Dansk Melodi Gran Prix’ Grand Old Man, Jørgen De Mylius

Kom og vær med når Løve Forsamlingshus i samarbejde med ”Liv I Forsamlingshusene” slår dørene op til en musikalsk aften. En aften hvor du tager del i en tour de force gennem en karriere med mere end 40 år i musikken.

Onsdag den 4. maj kl. 19:00-21:00 i Løve Forsamlingshus har du mulighed for at opleve Dansk Melodi Gran Prix’ Gran Old Man, Jørgen De Mylius. De Mylius er en af de helt store legender, som har været en del af popmusikverden i mange årtier, og på denne aften har du mulighed for få et indblik i hans lange karriere i musikkens verden.

De Mylius har i flere årtier været en del af popmusikverden og har da også været med til at introducere Danmark for netop denne musikgenre. Derudover har han også var en af de første til at introducere det danske publikum til store, internationale popfænomener. Til dette arrangement tager De Mylius udgangspunkt i en 45 år lang karriere som DJ, Melodi Gran Prix-vært og musikekspert. Til aftens foredrag vil der være masser af historier, glæde og latter – og desuden er De Mylius aktuel med quiz-spørgsmål som du sikker vil få glæd af.

Lyder det som et arrangement du gerne vil være med til, så kan billetterne bestilles via www.kalundborglif.dk
Prisen pr. billet er 150,- kr. Det er muligt at tilkøbe drikkevare, kaffe, the og kage i pausen.
Aftens arrangement er arrangeret af Liv forsamlingshusene og Løve Forsamlingshus. Du kan læse mere om Løve Forsamlingshus her http://loeve-forsamlingshus.dk/.

Formalia:
Titel: Foredrag med Jørgen De Mylius – Mit liv med radio og TV
Dato: 04.05.22 kl. 19:00 – 21:00
Sted: Løve Forsamlingshus, Stationsvej 4, Løve, 4270 Høng
Pris 150 Kr. Billetter via www.kalundborglif.dk eller https://place2book.com/da/sw2/sales/ld34yhpzgy

Pressefoto