Torsdag den 8. februar 2024 kl. 19:00-21:00 byder Kirke Helsinge Forsamlingshus velkommen til en spændende og mindeværdig aften sammen med Carsten Knudsen. Carsten fortæller om sit liv og sin karriere frem til i dag. Det bliver med historier helt tilbage fra dengang, hvor han øvede med et band ude i laden mellem halmballerne i sit barndomshjem.

Der er selvfølgelig også fortællingen om De Nattergale, om tre drengerøve der i starten kørte rundt i en Mazda med anhængertræk og trailer. Det udvikler sig til en trio, der får deres grej kørt rundt i en truck.

Som musiker og komponist har Carsten Knudsen gennem hele karrieren søgt udfordringer og lært nye instrumenter og nye stilarter at kende. Det er et held for Carsten Knudsens publikum, at han droppede sækkepiben efter få minutter. Carsten giver musikalske eksempler undervejs i foredraget. Han har sin mors gamle træde-orgel med til de musikalske tragedier. Alle vil få et kort kursus i at blæse på den australske didgeridoo. Ukulelen og guitaren vil han bruge til mere poetiske indslag. Hvis tilhørerne har ønsker, tager Carsten opfordringen op.

Han vil fortælle om sit behov for at flytte sig ud af komfortzonen, for derved at udvikle talentet og for ikke at stivne i et udtryk. Den personlige udvikling berører han også; han vil fortælle om, hvordan han på et tidspunkt vokser fra at være en hæmmet person med mindreværd, til at være en som tør stå frem som selvstændig artist. Hvordan skriver han sange? Hvordan komponerer han? Hvad er Carstens mission? Og hvis ikke disse spørgsmål var interessant nok i sig selv, har deltagerne til foredraget selvfølgelig også mulighed for at stille spørgsmål undervejs.

Lyder det som et arrangement du godt kunne tænke dig at deltage i, så skal billetterne være i hus senest den 4. februar 2024. Billetterne kan købes via følgende link:
https://www.place2book.com/da/sw2/sales/plckf5xorw eller via forsamlingshuset hjemmeside
kirkehelsingeforsamlingshus.dk/ under ”arrangementer”.

Billetterne koster 100,- kr. og er inkl. kaffe og kage. Det er muligt at købe andre drikkevarer til foredraget, hvilket starter kl. 19:00.

Arrangementet sker i samarbejde med Kirke Helsinge Forsamlingshus og Liv i Forsamlingshusene.

 

Pressefoto