Mød Mek Pek og Jan Svarrer med deres spektakulære show, der er fyldt med masse 50’er rock’n’roll.

Liv I Forsamlingshusene og Svallerup Forsamlingshus inviterer til rock’n’roll comedy i særklasse torsdag den 21. april. Aftenen begynder med fællesspisning kl. 18.00 og dernæst går Mek Pek og Jan Svarrer på scenen.

Med ”Elvis is alive” leverer Mek Pek og Jan Svarrer et spektakulært show med en masse 50’er rock’n’roll og humoristisk twist. Publikum kan forvente, at der både bliver spillet på guldbas, jazzguitar og hammond-orgel. Mek Pek er kendt som én af landets bedste indenfor genren, og han er forrygende på vokal og gulvbas. Komikeren Jan Svarrer udlever sin barndoms guitardrøm komplet med benspjæt og vrikkende hofter, og så er det ikke kun Elvis, der er ”alive”, men hele publikum.

Sangene er eviggyldige evergreens og skønne glemte numre fra samme epoke, plus egne kompositioner, tyske undsættelser og vanvittige indfald. Der er fuld fart på, det er svedigt, det er morsomt, og det er fra dengang, da rock’n’roll blev født.

Vil man deltage, skal man skynde sig at få fat i en billet ved at henvende sig til Svallerup Forsamlingshus: Tlf. 24847067, eller mail : svallerupforsam@gmail.com.
Der er mulighed for billetter med eller uden spisning. Frist for tilmelding er den 16. april.

Læs mere via www.kalundborglif.dk

Vel mødt.

Pressefoto