Mandag den 15. august inviterer Elgiganten til informationsaften i forbindelse med åbning af nyt varehus i Kalundborg. Elgiganten forventer at ansætte op mod 40 nye medarbejdere.

I samarbejde med Jobcenter Kalundborg inviterer Elgiganten indenfor i Kalundborg Hallerne til en aften om de ledige stillinger, som er slået op i forbindelse med åbningen af Elgigantens nye varehus i byen.

Ved aftenens arrangement vil der være mulighed for at høre mere om Elgiganten som arbejdsplads og tale med Elgigantens regionschef Andreas Kastrup og en række medarbejdere om de aktuelle del- og fuldtidsstillinger i det nye varehus. Det drejer sig om stillinger lige fra salgsassistent, salgsansvarlig og afdelingsleder til kasseansvarlig, lagerassistent og supportansvarlig etc..

Andreas Kastrup opfordrer interesserede til at komme forbi og hører nærmere: ”Jeg håber, at vi vil se en masse mennesker med interesse for tech-branchen og for Elgiganten. Vi ser i hvert fald meget frem til at fortælle mere om, hvem vi er, hvad vi kan tilbyde som arbejdsplads og hvilke stillinger, vi kan tilbyde. Og så glæder vi os selvfølgelig enormt meget til at slå dørene op for vores mange kunder i Kalundborg. ”

Peder Stedal, adm. direktør i Elgiganten, har tidligere udtalt om det kommende varehus i Kalundborg: ”Vi har selvfølgelig store forventninger til vores nye varehus – til glæde for vores kunder. Ud over at skabe arbejdspladser i området, som et projekt af denne størrelse helt naturligt fører med sig, slår vi også dørene op til et varehus, der bygger på vores nyeste koncept indenfor butiksindretning. Et koncept, der binder online og butik sammen med services som både Klik & Hent og Elgiganten Support. Med Klik & Hent giver vi vores kunder i Kalundborg og omegn mulighed for nemt at bestille og betale varer online – og hente dem direkte i vores varehus. Elgiganten Support er til gengæld en service, vi tilbyder i varehuset til de kunder eller virksomheder, der har spørgsmål eller behov for hjælp til opsætning af produkter – også dem der ikke nødvendigvis er købt i Elgiganten.”

Elgigantens nye varehus i Kalundborg forventes at slå dørene op for kunderne i Kalundborg og omegn i løbet af efteråret.

Informationsaftenen finder sted den 15. august kl. 18.00-20.00.

Adresse: Kalundborg Hallerne Mødelokale 4, J Hagemann-Petersens Alle 11, 4400 Kalundborg. Benyt indgangen fra Torvet/Munkesøgade.

foto: ABW