Kom forbi bibliotekerne i Kalundborg Kommune i efterårsferien. Der sker nemlig rigtig meget for både store og små!

Allerede om lørdagen d. 14. oktober er der traditionen tro SPILDAG i Ubby med brætspil og pizza – arrangeret i samarbejde med Hvidebæk Lokalråd.

Herefter vil der hele uge 42 være masser af kreative aktiviteter på bibliotekerne rundt omkring.

Gørlev, Høng og Kalundborg Biblioteker får besøg af Line fra KREAKarusellen, som før har gæstet bibliotekerne med masser af fine kreative sager. Denne gang skal vi være kreative med genbrug og fint papir og skabe det fineste efterårskrea.

Også i Svebølle og Snertinge vil der være hyggelige kreaformiddage, som løber af stablen sammen med bl.a. Åse fra biblioteket. Man kan se datoer for alle krea-arrangementerne under ’Det Sker’ på www.kalundborgbib.dk

Om tirsdagen d. 17. oktober er der FAMILIEDAG i Ubby. Her kan man tjekke ind på Tidsrejsen sammen med sine modigste venner eller stille op med forældre eller bedsteforældre. Også dette arrangement er i samarbejde med Hvidebæk Lokalråd.

Har man lyst til at læne sig lidt mere tilbage og nyde en teaterforestilling, er der mulighed for det hele tre gange i ferien.

Søndag d. 15. oktober vises Hvor Ærten i Kultur- og Rytmiksalen i Høng Kultur- og Bevægelsespark. Det er Ishøj Teater der kommer på besøg med forestillingen for de 3-9 årige, som handler om venskab og om at tage på jagt efter den magiske ært.

Om mandagen d. 16. oktober gæster André Andersens Teaterkompagni Kulturhus Gimle med forestillingen Didrik Drillepind for de 4-6 årige. Her er både drillebær og tryllefjer og vi møder bl.a. Sille Fantasille, Didrik Drillepind og Alfelulle.

Onsdag d. 18. oktober er der en rigtig klassiker på programmet. André Andersens Teaterkompagni kommer også en tur til Kalundborg, men denne gang med forestillingen Orla Frøsnapper i Hal 1 i Kalundborg Hallerne.

Læs mere om alle arrangementerne og tilmeld jer på www.kalundborgbib.dk

Kalundborg Biblioteker glæder sig rigtig meget til at byde indenfor til en fantastisk efterårsferie!

Orla Frøsnapper – pressefoto