Tirsdag d. 25/7-23 åbner Kalundborg Biblioteker, for sidste gang i denne sæson, dørene til Den 8. Himmel. Publikum kan denne gang se frem til at møde Hr. Skæg og hans bedste ven Vinter. De inviterer til sang og musik og det bliver en særdeles festlig dag som ingen, hverken store eller små, vil glemme.  

Koncerten er fra 10:30-11:15 og foregår i Klosterparken lige bag Kalundborg Gymnasium.

Vinter har forberedt en kæmpe overraskelse til Hr. Skæg, for ud over fest, musik og sang, så er der altså også en stor gave til Hr. Skæg. Men hov! Ikke alt er lutter lagkage på sådan en festlig dag. Hr. Skæg har nemlig en hemmelighed. En hemmelighed som han har båret rundt på hele sit liv. Det er noget vigtigt, som han aldrig har sagt til nogen før, og han frygter, at det vil koste ham alle hans venner.

Du kan se frem til en, på alle tænkelige måder, begivenhedsrig dag fyldt med sang, musik og store hemmeligheder…

Her hos Kalundborg Biblioteker vil vi gerne sende en stor tak ud til det fantastiske hold af frivillige, som hvert år får Den 8. Himmel til at gå i luften med succes, og som selvfølgelig også vil være på pletten, når Hr. Skæg lukker og slukker ballet.

Vi er velsignet med et fantastisk engagement fra de lokale borger, som gør det muligt for Kalundborg Biblioteker at udbyde et flot og vidtrækkende program hvert år.

På grund af de frivillige kan vi være sammen i og om kulturen i Kalundborg Kommune!

Koncerten er for de 3-10-årige og deres voksne og alle dem, som kan holde på en hemmelighed, eller som måske selv går rundt med en!

Billetterne koster 30 kr., og kan enten købes via Kalundborg Bibliotekers hjemmeside www.kalundborgbib.dk eller i døren.

 

Pressefoto