Kom og vær med, når Liv i Forsamlingshusene og Svallerup Forsamlingshus åbner dørene til en festlig og musikalsk dag, fyldt med alt hvad Dansk Top Scenen har at byde på.

Torsdag den 7. september 2023 kl. 12:00-17:00, har du mulighed for at være med når Svallerup Forsamlingshus igen ligger ramme til, at TV Vestsjælland kan optage Dansk Top Scenen. Det bliver en dag fyldt med fantastiske navne fra Dansk Toppen. Blandt andet har du mulighed for at opleve Daniel Wodarka, Danni Mikkelsen, Henning Weisdorf og mange flere.

Dagens program ser således ud:
Kl. 12:00 Fællesspisning hvor der serveres Kalveculotte m.
krydderstegte kartofler, salat og champignonsovs
Kl. 13:30 TV-optagelse af Dansk Top Scenen
Kl. 14:30 kaffe og kage
Ca. kl. 15:00 TV-optagelser af Dansk Top Scenen
Ca. kl. 17:00 Lodtrækning og afslutning af dagen

Det bliver en dag til mindebogen med masser af god musik, lækker mad og godt selskab – og så selvfølgelig også et kamera hold som optager dele af dagen.

Lyder dette som en dag du kunne tænke dig, at være en del af, så skal billetterne købes senest den 4. september og de kan købes ved at tage kontakt til Alice Nielsen på tlf. 29 43 99 84 eller på mail alpo@nielsen.mail.dk. Prisen pr. billet er 250,- kr. og er inkl. Dansk Top showet, fællesspisning samt kaffe og kage. Det er muligt at købe lidt godt til ganen i løbet af dagen. Husk at arrangementet optages til TV.

Arrangementet sker i samarbejde med Svallerup Forsamlingshus, TV-Vestsjælland og Liv i Forsamlingshusene.