Jorløse Forsamlingshus og Liv I Forsamlingshusene har inviteret Danmarks ukronede countrydronning, Tamara Rosanes, til at underholde med hendes store repertoire af countrysange.
Det sker onsdag den 27. april. Aftenen begynder med fællesspisning kl. 18.00 og kl. 19.30 går Tamara Rosanes på scenen.

Tamra Rosanes har siden 70’erne underholdt på den danske countryscene med et repertoire, der byder på klassikere krydret med egne værker. Grundet en lang karriere har hun skabt et indblik i alle countrymusikkens aspekter. Med amerikanske rødder og Nashvilleinspiration er Tamra Rosanes garant for den helt rigtige stemning.  Med stor fokus på amerikansk country- og folkemusik har Tamra Rosanes opnået et indgående kendskab til historierne og traditionerne, der gemmer sig bag den utroligt varierede amerikanske sangskat. Publikum bliver præsenteret for religiøse sange, sange om krig og kærlighed, mountain music, railroad sange, arbejdssange, spiritualitet, blues, protestsangene fra 60’erne og musik fra tidens løb.

Arrangement-info:

Dato: onsdag den 27. april kl. 18.00. Fællesspisning kl. 18.00, Underholdning kl. 19.30 – 21.30
Sted: Jorløse Forsamlingshus, Jorløse Byvej 23, 4470 Svebølle
Tilmelding: til Jorløse Forsamlingshus via elektronisk billetsystem på www.kalundborglif.dk eller ved at ringe på tlf. 53292002 senest 22.04.22.
Pris: 200,00 kr. Billetten inkluderer fællesspisning, kaffe og kage.
Der vil være salg af øl, vand og vin.
Direkte link: https://www.kalundborgbib.dk/arrangementer/liv-i-forsamlingshusene/musik-og-faellesspisning-tamra-rosana

Pressefoto