Kulturpakker til Ældre inviterer til socialt samvær og hyggelige stunder, hvor alle kan være med.

Husk at du den 14. september 2023 kl. har mulighed for, sammen med Kulturpakker til Ældre og Turistforeningen, torsdag den 14. september 2023 kl. 13:00-16:00 på en guidet gåtur gennem højbyen. Guiden vil undervejs fortælle om bygningerne, deres historier, betydningen af bygen samt nogle af de spændende historier der knyttet til Kalundborg og Højbyens middelalderby. På turen vil du blandt andet besøge museets have, Vor Frue Kirke med mere. Ved Vor Frue Kirke vil du få den spændende og dramatiske historie der er knyttet til kirken. Alle beretningerne og fortællingerne som du vil kunne høre på denne byvandring, vil blive fortalt med humor og et smil. Du skal selv kunne komme rundt i byen på egne ben. Der forekommer brosten, dørtærskler samt få trapper på turen.

OBS. Du kan stadig købe billet til dette arrangement, men det er ikke længere muligt at tilkøbe transport hertil – så du skal selv kunne komme til arrangementet.

Er du mere til det kolde gys, skal du være mere end velkommen til at komme med, når Kulturpakker til Ældre og Røsnæs Vinterbadere, fredag den 29. september 2023 kl. 10:00-12:00, inviterer til vinterbadning. Der venter dig en stor oplevelse, som man godt kan blive afhængig af. Blodtrykket stiger, pulsen falder og kroppen udskiller stresshormoner, når man udsætter den for et iskoldt vinterbad. Lige i det øjeblik, du kommer under, er det selvfølgelig iskoldt. Men kort tid efter, kan du ligefrem mærke, hvordan varmen strømmer igennem dig, og der kommer gang i din blodcirkulation. Du skal huske at medbringe et stort og et lille håndklæde, da det skal bruges til at svøbe dig ind i, i saunaen og til at sidde på.

OBS. Til dette arrangement har du mulighed for at tilkøbe transport for 25,- kr. pr person og det gør sig gældende for personer både med og uden kørestol. Men HUSK, hvis der ønskes transport, skal billetterne købes 4 uger før arrangementet.

Du skal også være mere end velkommen til at tage del i en skøn omgang fællessang, når Kulturpakker til Ældre og Sangkraft, onsdag den 11. oktober 2023 kl. 14:00-16:00, slår pjalterne sammen. Så kom og syng med. Alle kan være med uanset ens musikalske talenter. Nogle af eftermiddagens sange er planlagte på forhånd, mens andre bliver valgt frit på dagen. Alle kan byde ind med et forslag, og her har du mulighed for at fortælle, hvorfor du ønsker netop denne sang. Der vil være musikalsk akkompagnement til alle sangene.

OBS. Til dette arrangement har du mulighed for at tilkøbe transport for 25,- kr. pr person og det gør sig gældende for personer både med og uden kørestol. Men HUSK, hvis der ønskes transport, skal billetterne købes 4 uger før
arrangementet.

Lyder dette som nogle arrangementer som du kunne tænke dig at deltage i, så kan billetterne købes via www.kulturpakkerkalundborg.dk under ”se arrangementer” eller hos personalet i biblioteksafdelingernes betjente
åbningstid.