Er du vild med brætspil i alle afskygninger, og kunne du tænke dig at blive inspireret til nye spil, som familien kan hive frem derhjemme? Kom til brætspilsdag på Ubby Bibliotek, hvor der både er plads til hygge og fordybelse.

Lørdag d. 15. oktober kl. 10-13 åbner dørene på Ubby Bibliotek op for den mangeårige tradition – Brætspilsdagen.
På denne dag kan børn og unge (fra 8 år) troppe op og spille både kendte og mindre kendte brætspil. Forældre, bedsteforældre, yngre søskende samt andre med interesse for brætspil er også meget velkomne. Initiativet til brætspilsdagen er kommet fra Hvidebæk Lokalråd, der gerne vil vise, hvad man kan bruge biblioteket i Ubby til, og fra Peter Michaelsen. Michaelsen som står i spidsen for Brætspilsdagen, er til daglig sognepræst ved Rørby Kirke, og så er han en vaskeægte brætspilsekspert. Michaelsen har rejst rundt i Danmark og deltaget i diverse spilturneringer, holdt forelæsninger på universitet og talt om brætspil i radioen. Michaelsen vil sammen med andre frivillige spilleentuatiaster dele ud af sit store kendskab til alverdens brætspil, og give korte introduktioner til spillene, samt hjælpe folk med at komme i gang. På den måde er der mulighed for at nå at prøve kræfter med mange forskellige spil i løbet af dagen.

Brætspil bliver mere og mere populært at samles om. Med de tusindvis af forskellige slags der findes, kan man både bruge brætspil til ren underholdning eller til at fordybe sig og udfordre hjernegymnastikken. Tag hinanden under armen og kom til hyggelige brætspils-stunder på Ubby Bibliotek. Gennem hele arrangementet vil der være drikkelse og frugt til alle deltagerne, og dagen afrundes med pizza buffet.

Det er gratis at deltage, men tilmelding via Kalundborg Bibliotekers hjemmeside er nødvendig.

Praktiske oplysninger:
Brætspilsdag afholdes lørdag d. 15. oktober på Ubby Bibliotek Hovedgaden 19, 4490 Jerslev. Det foregår fra 10-13, og der sluttes af med pizza

Tilmelding foregår via www.kalundborgbib.dk
Arrangør: Hvidebæk lokalråd, Peter Michaelsen, Kalundborg Biblioteker

Pressefoto