Så er der igen bogklubber for børn på Kalundborg Biblioteker.

Der udbydes hele to bogklubber – en på Kalundborg Bibliotek og en på Høng bibliotek, begge til børn i alderen 9-13 år.
Bogklubberne er for børn, som elsker at læse spændende bøger – nye og gamle. Kom og vær med i deres bogklub og lad jer inspirere hinanden. Børnene mødes ses en gang om måneden til en hyggelig booktalk.

”Boggnaskerne” i Kalundborg har snart dejlig mange år på bagen. Her snakkes der om bøger, man har læst, anmelder bøger for hinanden, læser bøger sammen, inspirerer hinanden til nye bøger og nye genrer – og så laver bogklubben næsten hver gang et eller andet kreativt også. Man mødes tirsdage den 24. januar, 21. februar, 21. marts, 18. april og 16. maj kl. 15.30 – 16.30.

”Boghapserne” i Høng har holdt pause, men er nu tilbage igen. Her mødes man torsdage den 9. februar, 9. marts, 13. april, 11. maj og 8. juni kl. 15.30 – 16.30 på Høng bibliotek, hvor der vil være rig mulighed for at snakke bøger, læse sammen og selvfølgelig er der også hygge med guf og et kreabord.

Det er gratis at være med i bibliotekets bogklubber, men det kræver tilmelding via www.kalundborgbib.dk under ”det sker”.

Vil du være sikker på ikke at gå glip af nyheder omkring børnearrangementer, så meld dig gratis ind i Biblioteksklubben for børn og forældre. Læs mere via www.kalundborgbib.dk/klub

Pressefoto