Artiklen er sponseret

Er du begyndt at kigge lidt efter ny bil? Måske den gamle ikke længere lever op til de behov, du har – måske du bare godt kunne tænke dig noget andet og nyt at køre i. For nogle giver det mening at købe ny bil, men hvis ikke du er klar på at lægge et helt så stort beløb kontant og måske ikke planlægger at have bilen i årtier endnu, kan det godt være, det kan betale sig at lease.

Her kan du med fordel kigge på direct leasing, hvor du selv er med til at finde en bil, du gerne vil have i udlandet. Herefter vil leasingfirmaet sørge for at kigge bilen igennem sammen med dig samt få den indkøbt og importeret. Så snart bilen er registreret i Danmark og synet, vil du kunne lease den. På den måde får du en bil, der typisk er noget billigere, end hvad du ellers ville få i Danmark. Læs mere om leasing af biler her.

En forhandler med traditioner

Det er altid skønt at vide, at den forhandler, man vælger at købe eller lease sin bil ved, har traditioner og erfaring på området. Det er tilfældet ved Toftegaard biler, der har drevet virksomhed i 25 år og dermed kender alt til de ting, der skal være styr på ved bilsalg og -leasing. Du kan se deres store udvalg og læse mere om de forskellige ting, du kan få ordnet her.

Hvis du overvejer billeasing, men ikke er helt overbevist endnu, kan du læse meget mere om, hvad det egentlig indebærer på hjemmesiden. Det er ikke alle, der har prøvet kræfter med det endnu, men det kan give rigtig god mening, specielt hvis du har planer om at skifte bil relativt ofte. Det gælder, hvis du tænker at bruge bilen i en eller få sæsoner. Læs meget mere om det på hjemmesiden.

 

Det er altid skønt at vide, at den forhandler, man vælger at købe eller lease sin bil ved, har traditioner og erfaring på området. PR-foto