Bliv klogere på din teenager, når teenagecoach Grethe Lindbjerg holder foredrag og giver gode råd til dig, der har en teenager i dit liv.

Ønsker du at få en bedre forståelse for livet som teenager og få idéer og redskaber til god kommunikation med familiens unge, så kom med, når vi inviterer til foredrag med teenagecoach Grethe Lindbjerg.

Foredraget finder sted på Ubby Bibliotek og Forsamlingshus lørdag den 13. januar 2024 kl. 14.00 – 16.00. Find billetter på www.kalundborgbib.dk under ”det sker”.

Arrangementet sker i samarbejde mellem Kalundborg Biblioteker og Hvidebæk Lokalråd.

Foredraget henvender sig til alle, der har en teenager i deres liv, uanset om man er forældre, bedsteforældre eller noget tredje.

Teenagecoach Grethe Lindbjerg har mange års erfaring i at støtte både teenagere og deres pårørende, og under foredraget vil du få råd til konflikthåndtering med din teenager og idéer til, hvordan I opbygger en stærk og god relation. Grethe Lindbjerg vil trække på sin store erfaring og gøre os klogere på de udfordringer, der ofte følger med et teenageliv.

Under foredraget kommer vi blandt andet omkring forventningspres, sårbarhed, ensomhed og andre emner, der kan fylde hos en teenager og som kan være svære at få talt om i familien.

Grethe Lindbjerg er selvstændig teenagecoach og arbejder især med personlig coaching af teenagere og unge. Grethe Lindbjerg trækker på stor faglig ballast og erfaring, som hun bruger til at hjælpe teenagere og deres pårørende, blandt andet gennem foredrag, personlig coaching og som forfatter til flere bøger om livet som teenager.

Læs mere på www.kalundborgbib.dk eller spørg bibliotekspersonalet i den bemandede åbningstid.

Billetter til foredraget koster 85 kr.

Er du medlem af Hvidebæk Lokalråd eller Biblioteksklubben er prisen pr. billet 75 kr.

Meld dig gratis ind i biblioteksklubben via hjemmesiden.

Pressefoto