Foredrag og kunstudstilling i Svebølle: Julie Dam fortæller om livet som kunstner, arkæolog og tilflytter.

Svebølle Frivillige biblioteksgruppe og Kalundborg Biblioteker åbner dørene til en indholdsrig aften, der både byder på en smuk fernisering af Kalundborg egnens natur og et spændende foredrag om at være kunstmaler, arkæolog og
tilflytter.

Torsdag den 2. marts 2023 kl. 18:00-21:00 på Kvik Biblioteket i Svebølle Aktivitetscenter, har du mulighed for at møde kunstner Julie Dam, når hun gæster biblioteket med både foredrag og fernisering af udstillingen ”Svebølles unikke kultur og naturlandskaber”.

Aftenen begynder kl. 18.00 med en times fernisering med musik og bobler og lidt sødt og salt til tanden, hvor du kan gå på opdagelse i Julies udstilling, som vil bestå af en række værker, der hver især illustrerer Julies begejstring for områdets kulturhistorie og natur.

Kl. 19.00 begynder Julie sit foredrag, hvor hun kommer ind på livet som kunstner, arkæolog og tilflytter. Her vil der undervejs vises billeder på skærm, og der vil være kaffe og the i pausen.

I 2017 flyttede Julie fra til København til Svebølle sammen med sin mand. Det var på tide med mere natur, større frihed, mere plads til at dyrke kunsten og på sigt at udvide familien. Drømmen om et atelier bliver til, og i 2018 delte Julie for første gang sin kunst med omverdenen – hvor hun fik en overvældende respons. En respons hun kun havde turde fantasere om. Derefter tog det fart, og kort tid efter fik hun sin allerførste udstilling.

Den store kærlighed til landskabet og kulturarven i og omkring Svebølle er en stor inspirationskilde for Julie – både i hendes virke som kunstmaler men også i forhold til hendes gerning som arkæolog og formidler på Fugledegård, Tissø Vikingecenter.

Kunne du tænke dig at opleve Julies smukke udstilling, samt høre hende fortælling om hendes begejstring for Svebølle og dens natur og kultur, så kan billetterne købes via Bibliotekets hjemmeside www.kalundborgbib.dk/ under ”Det sker” eller hos personalet i biblioteksafdelingernes betjente åbningstid.

Prisen pr. billet er 60,- kr. for medlemmer af Biblioteksklubben. Normalpris 70,- kr.

Er du endnu ikke medlem af Biblioteksklubben kan du læse mere samt tilmelde dig her: www.kalundborgbib.dk/klub
Aftens arrangement sker i samarbejde med Svebølle Biblioteksgruppe.